Bilim Kurgu Film Önerileri

Herkese merhaba! Bugün sizlere bilim kurgu alanında en sevdiğim filmleri göstereceğim. Eğer siz de bir bilim kurgu severseniz bu filmleri çok seveceğinize emin olabilirsiniz.

Back To The Future
1985 yapımı bu filmi arkasından çekilen diğer iki film takip ediyor. Adından da anlaşılacağı üzere film zamanda yolculuk üzerine.
Fragman:


Interstellar
Biri zaman kayması mı dedi?
Yıldızlararası, Christopher Nolan tarafından yönetilen epik bilim kurgu türündeki 2014 yapımı heyecanla izleyeceğiniz bir ABD filmi.
Fragman:


The Martian
Mars'ta yalnız kalmak...
Marslı, Ridley Scott tarafından yönetilen 2015 yapımı bilim kurgu türündeki ABD filmi. Drew Goddard tarafından yazılan senaryo, Andy Weir tarafından 2011'de yazılan aynı adlı romandan uyarlandı.
Fragman:



Upgrade

Upgrade, 2018 Avustralya yapımı, senaristliği ve yönetmenliğini Leigh Whannell'in üstlendiği bir bilim kurgu, gerilim filmidir. Başrollerinde Logan Marshall-Green, Betty Gabriel ve Harrison Aksi bulunur. Bir soygun sırasında felç kalan ve vücudunu bir çip sayesinde kontrol edebilen bir adamı konu alır.
Fragman:

Life

Uzaylılar gerçekten var mı? Ne aradığına dikkat et.
Fragman:
Etiketler: film izlesene film izle yerli film izle komedi film izle türkçe film izle türk film izle aksiyon film izle korku film izleme siteleri film izle indir film izle animasyon film izle film izle hd film izle bilim kurgu film izle altyazılı film izle aşk film izle aile film izle arabalar 3 film izle ayla film izle apk film izle avatar film izle anne

Yorumlar

Popüler Yayınlar